Sunday, November 1, 2015

Iraanse politieke gevangenen veroordelen aanval op Camp Liberty

 Iraanse politieke gevangenen veroordelen aanval op Camp Liberty 
Brief geschreven door een aantal politieke gevangenen in Karaj, Gohardasht, en in de Evin-gevangenis
Veroordeling van de criminele en verachtelijke daad van het regime van de Islamitische Republiek tegen Ashraf-bewoners in Camp Liberty
Eens te meer is de criminele hand van het duivelse en moorddadige regime van de mullahs bezig geweest om een misdaad te begaan, door weer een aantal van de meest vrije, waardige en achtenswaardige kinderen van deze geketende natie te vermoorden. en eens te meer hebben de Verenigde Naties en de sussende Amerikaanse regering, die op grond van internationale akkoorden eigenlijk in actie hadden moeten komen, weer een misdaad mede mogelijk gemaakt door hun passiviteit en talmen.
Dit moorddadige regime, intussen bekend als de godfather van het terrorisme, blijft steeds maar de mensen in de regio vermoorden en afslachten en verdedigt met alle macht brute criminelen zoals Bashar Assad in Syrië en anderen in Irak (zoals Nuri Maliki), of onder andere ook in Libanon en Jemen, en dat allemaal ten koste van het Iraanse volk. Daarbij is dit regime niet gelegitimeerd door de bevolking binnen zijn eigen grenzen. Daarvoor werd het door de Verenigde Naties reeds ruim 60 maal veroordeeld, wegens regelmatige terechtstellingen, moord, foltering, onderdrukking en schendingen van de meest fundamentele mensenrechten van het Iraanse volk.Duidelijk is dat om zowel in eigen land als in de regio mensen te intimideren en te onderdrukken, het vooral de strijders van het populaire Verzet vervolgt, die tegen hen opgestaan zijn, en wel door haatboodschappen te verspreiden. En daarom is het de plicht en de verantwoordelijkheid van de belangrijkste en meest serieuze Verzetsbeweging om het ware gezicht van dit monster te tonen door nog meer verzet en volharding (ondanks het feit dat dit zo duur betaald wordt!). Het zal voor het volk van Iran al diegenen ontmaskeren die het gezicht van dit monster en deze duivel in geestelijke kleding mooipraten, en diegenen die ermee omgaan uit een vorm van politiek opportunisme. Ze moeten de verzoenende regeringen eraan herinneren dat deze bloedbaden en misdaden ongetwijfeld de keerzijde zijn van de appeasement-politiek en als het ware een uitnodiging aan het regime vormen voor nog meer bloed — een dorstig monster dat ook wil profiteren van de sfeer van vrede en vriendschap.
Gezegend zijn de 23 heldhaftige martelaren van het trotse Iraanse Verzet, die in de complexe en verwarrende toestand van de wereld en de regio toch het onderscheid kunnen maken tussen het goede en het verkeerde pad; tussen hen die in de duisternis van de tirannie, kolonialisme en politiek opportunisme zoals gepropageerd door conservatieve intellectuelen leven, en hen die als profeten een beeld van waarheid en vrijheid schilderen.
Hopelijk zullen nog meer mensen hun pad volgen.
Ondertekenaars (tot op dit moment):
Farid Azmoudeh
Hassan Ashtiani
Reza Akbari Monfared
Behzad Tarahommi
Iraj Hatami
Mashallah Haeri
Khaled Hardani
Rasoul Hardani
Amir Dourbin Qaziani
Shahin Zoqitabar
Saeed Shirzad
Massoud Arab Choubdar
Alireza Farahani
Ayatollah Seyyed Hossein Kazemeyni Boroujerdi
Saleh Kohandel
Alireza Golipour
Saeed Massouri
Ali Moezi
Pirouz Mansouri

No comments:

Post a Comment