Saturday, August 27, 2016

Iran: Atena Farghadani feliciteerde Rouhani met zijn prestaties! inclusief het hoge aantal terechtstellingen ter gelegenheid van de “Week van de Regering.”

      24 augustus 2016
De cartoonist Atena Farghadani, die in januari 2015 gearresteerd werd voor het tekenen van een karikatuur van leden van Majlis (parlement) en die in mei 2016 weer vrijgelaten werd, feliciteerde Rouhani met zijn  prestaties, inclusief het hoge aantal terechtstellingen ter gelegenheid van de “Week van de Regering”.

“Week van de Regering.”

Ik feliciteer alle politici met de Regerings-week!


Felicitaties met het stijgende aantal doodvonnissen in Iran! Felicitaties met de vrouwen, mannen en kinderen die de straten afstropen op zoek naar voedsel! Felicitaties met het verdrietige werkloosheidscijfer! Felicitaties met de studenten die ertoe gebracht worden langs de straten en in de metro te leuren! Felicitaties met het stijgende kinderarbeidscijfer! Felicitaties met de gewelddadigheid en misdadigheid in de samenleving! Felicitaties met de toenemende verslaving en de toename van psychedelische drugs! Felicitaties met de tragedie van de vrouwen in de Qarchak-Gevangenis! Felicitaties met de afzetterij en de voortrazende inflatie! Felicitaties met het stijgende aantal zelfmoorden! Felicitaties met de onvoorzichtige omgang met de watercrisis! Felicitaties met de onderdrukking van de harde werkers in plaats van hun handen te kussen! Felicitaties met het sluiten van de fabrieken en de verwoesting van de particuliere sector en de industriële productie! Felicitaties met het culturele en historische erfgoed dat bijna volledig weggevaagd is! Felicitaties met de illegale importen! Felicitaties met de vernietiging van het boerenleven in Iran! Felicitaties met het vluchten van studenten, zakenmensen en elites uit Iran! Ten slotte wil ik u ter gelegenheid van de Regerings-Week van harte feliciteren met het astronomische salaris dat u ontvangt voor het grootse werk dat u verricht ...!

No comments:

Post a Comment